Wie zijn we?

Sinds mei 2014 vormen Koenraad De Neve en Rogier Schockaert de drijvende krachten achter Café De Paris in Aalst. Beiden reeds geruime tijd actief in de horeca-sector in en rond Aalst. Zij leggen al hun ervaring samen en vormen zo het perfecte team om de lange traditie van Café De Paris verder te zetten.

Koenraad De Neve startte zijn loopbaan in de horeca in de keuken van het toen befaamde Hotel-restaurant Royal Astrid op het Keizersplein, onder de leiding van de familie De Ganck en vooral dan Chef Norbert De Ganck leerde Koen de eerste kneepjes van het restaurantgebeuren. Het was toenmalig uitbater van de Graaf van Egmont, Marc Van Wezemael , die Koen de mogelijkheid gaf zich te vervolmaken in de zaal. Hij diende ook in Feestzaal De Snip te Moorsel en ging aan de slag in Tragel-sport, waar hij een deel van de organisatie op zich nam. Tot hij 10 jaar geleden Café de Paris binnenwandelde en er niet meer wegging. Het was Paul De Feyter (toenmalig zaakvoerder, nu restaurant Dirk Martens) die Koen de mogelijkheid gaf hem op te werken tot waar hij vandaag de dag staat, Zaakvoerder van Café de Paris.

Rogier Schockaert wist als kind al dat hij kok zou worden, een opleiding aan hotelschool Ter Groene Poorte te Brugge was dan ook een logisch gevolg. Tijdens zijn schoolperiode ging Rogier in de weekends ervaring opdoen in het toenmalige restaurant Chipka aan de Molenstraat te Aalst. Na verschillende stages in verschillende gastronomische restaurants, ging Rogier aan de slag in La Villa Lorraine te Brussel. Al snel kon Rogier zijn geliefkoosde stad Aalst niet missen en besloot na een jaar terug dichter bij huis te komen werken, hij vond een nieuwe uitdaging bij Restaurant Apriori te Haaltert, waar hij 7 jaar de zaal diende. Nu werkt hij inmiddels al 8 jaar in Café de Paris en is sinds mei 2014 de nieuwe zakenpartner van Koenraad De Neve.


Samen staan ze voor heel wat uitdagingen, maar met volle moed en veel goesting gaan ze de uitdaging aan om van Café de Paris de place to be te maken op de Aalsterse Grote Markt. Maak kennis met deze twee heren en kom ons eens bezoeken in Café de Paris te Aalst.

© 2000 - 2018 Cafe de Paris - Grote Markt 7 - 9300 Aalst